Feb 20, 2019, 7:35 AM  

Цветята на любовта 

  Poetry » Love
275 0 0

Сред хиляди цветя

за теб жадувам и летя

и сред пролетния ден

утеши дух натъжен.

 

И нека лунна светлина

да огрява теб, жена,

и звездните лъчи безспир

да ти носят хармония и мир.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??