29.11.2008 г., 9:00 ч.

Цветята... 

  Поезия » Философска
4154 0 30

И тази зима ще отмине

със снежната си красота.

Цветята в моята градина

напролет пак ще разцъфтят

със всички багри на дъгата...

Потънали във своя свят

и нежно влюбени в зората,

ще пръскат чуден аромат...

С дъждовен плач ще ги поливам,

със слънчев смях ще ги теша -

да станат още по-красиви

цветята в моята душа...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??