11.09.2011 г., 21:27 ч.

Цветята 

  Поезия
695 0 4

ЦВЕТЯТА


Ароматните цветя -

толкова са много!

Из цялата земя

радват всички хора!


Гербер, роза, маргарита -

имат нежност скрита.

Венци, букети, красота -

това са нашите цветя!


Усмихнати в тревата

радват и децата!

С нежността и красотата

дариха ни цветята!

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??