25.11.2018 г., 12:49 ч.

Цветята през зимата 

  Поезия » Гражданска
381 1 0



Къде са се скрили цветята през зимата,
къде са заровили хубост неземна.
Защо са оставили пуста градината,
с обич богата, а сега бедна.

И как ще направя букет щом се влюбя,
да го даря на любима жена.
В аромата им свеж, цял да се губя,
да, за това бих платил висока цена.

А може би и в студа те живеят,
в душата, в сърцето на всичките хора.
Под снежинки и лед, песни ни пеят,
нали са цветя и нямат умора.

Явор перфанов
24.11.2018
Г.Оряховица

:)

© Явор Перфанов Всички права запазени

2018

 

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??