29.11.2019 г., 12:19 ч.

Cвръхнова 

  Поезия » Друга
324 3 5

Аз съм мъничък принц, от планета добра,
или пък - принцеса, на грахово зрънце,
сред хора милиарди душата избра,
за майка -Луна, а баща ми е Слънце.
С Голямата мечка на жмичка играя,
По Млечния път пак мечтите ми тичат,
Вселена побрана е в детската стая.
Лисица и роза в мен принца обичат...
И звездната приказка тъй е прекрасна...
Избухна свръхнова...И принцът...Порасна...
 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??