14.06.2020 г., 0:55 ч.

Цвят 

  Поезия » Философска
759 0 2

морето с цвят на

царска кръв — обича ни

и необятна

 

обичта му е към нас

и жизнеблагодатна

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Обич в морскосиньо »

29 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??