19.08.2007 г., 15:00 ч.

Цвят любим 

  Поезия
491 0 3

    Цвят любим

 

Цветовете на дъгата

всеки ги асоциира

със нещата от живота.

Който, както ги разбира.

Жълто – слънце се усмихнало,

бяло – нежност, чистота,

виолетово – притихнало,

под покоя ври кръвта!

Че зеленото е свежест

тука няма как да спорим.

А червеното е страст –

думи нямам.Що да сторим!

И остана цвят един,

светъл, тъмен, мой любим!

Казвам му „оргазмен” син

и за мен – неотразим!

В комбинация допълва

всичко горе изброено.

И живота ми запълва,

както искам – неотменно!

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??