12.04.2018 г., 1:12 ч.

Цял един живот... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
614 0 4

Цял един живот...

 

Цял един живот

ще бъда с теб,

ако това мечтаеш...

Цял един живот

ще пея за теб,

защото ти пееш...


Не ме интересува

по какъв начин...
Нито как или къде
Но до теб ще съм...

 

Цял един живот

ще се грижа за теб...
и ще те пазя така
както пазя живота си...
който живея за теб...

 

А когато тялото

се измори с душата,

която не разбира от

умора и в крилете си

носи любовта...


Ще ти казвам винаги,
винаги, винаги...

без думи ще ти покажа

какво си в живота ми?

 

Че ти си пътят ми,

моя сила и вдъхновение...

моята любов и живот...

цял един живот...

 

Не ме интересува

по какъв начин...
Нито как или къде
Но до теб ще съм...

 

Цял един живот

кратък или дълъг,

без значение е,

щом мога да обичам...

 

Цял един живот,

или всеки един...

само да те обичам...

дори и само един

живот в лъчи да е...

няма значение...

щом ти си в мен...

 

Не ме интересува

по какъв начин...
Нито как или къде
Но до теб ще съм...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря на всички прочели и отбили се тук!
    Не, не стига когато се обича така..., но по добре живота да не стига за това, отколкото да не не стига дъха, смелостта и живота да го направим! Благодаря ти от сърце Гавраил за присъствието и хубавата му емоция!
  • И един живот не стига!
  • Благодаря ти, Влади! Присъствието ти ме радва, благодаря от сърце! Бъди вдъхновен и щастлив! Благодаря на всички наминали да прочетат...!
  • Красиво пишеш за любовта, Лили! Тя истински те вдъхновява и ти желая винаги да бъде така.
Предложения
: ??:??