4.03.2011 г., 2:13 ч.

Цяла нощ 

  Поезия » Любовна
711 0 4

 

 

Цяла нощ


Когато в тишината ми се счупят няколко истини,

нарязвам илюзиите си, от деца израснали боси -

калени от зимите за обич и за доверие,


тогава заключвам сърцето в онези малки вечери

и всичко е само за едния копнеж. Събличам се - 

       да грешим, да боли и да се об(л)ичаме...


„Шшш, спокойно, имаме цяла нощ.”


       (посветено на

       една алчна любов)

 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??