27.04.2023 г., 6:39 ч.

Цялата отрова 

  Поезия » Любовна
129 0 0

Тя променена.

Той не бе.

Тя понесе цялата отрова.

Нейната самоличност той открадна.

 

Тя сложи края,

но вече различна.

Няма връщане назад

от тази голяма бъркотия.

 

И няма да лъжа,

сънувах те по-добър от преди,

но не искам да съм слаба

и твоята промяна пак да ме направи неовладяна.

 

И всичко казват:

 - Продължи,

А сърцето ми към теб вика:

 - Остани!

Но знам, че най-правилно е да кажа:

 - От ума ми се махни!!!!

© Сис Денкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??