обичам...
да ме събужда мисълта за теб
с прииждаща нежност
на сълза
и думите са крехки зелени треви
с които ме галиш
и вече не плача
събирам се в твоите длани
има те... до болка и радост истински
и красив си... и топъл...
цялата тъмна и светла вселена
и празното вече няма значение
и всичко останало...
и не искам нищо да зная...
просто...
следвам посоката на топлия вятър
и притварям очи
за онази далечна целувка
с устни меко докосващи
твоите... с които рисуваш по мен
и слънце и дъжд
и бяло начало...
музика.... Lenard Cohen - Hey, trats no way to say goodbye
© Магдалена Костадинова Всички права запазени
от сърце..