5.02.2022 г., 20:08 ч.

Цъфнал сняг 

  Поезия
305 1 8

Цъфнал снегът и сияе.

Бялото – тихо и кротко.

Зима с лъчи си играе.

С лека блажена походка

 

чувство пътека си прави.

Синьо небето извира.

Думи щастливи раздавам.

Слуша, снегът ме разбира.

© Милена Френкева Всички права запазени

  549 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??