5 feb 2022, 20:08

Цъфнал сняг 

  Poesía
304 1 8

Цъфнал снегът и сияе.

Бялото – тихо и кротко.

Зима с лъчи си играе.

С лека блажена походка

 

чувство пътека си прави.

Синьо небето извира.

Думи щастливи раздавам.

Слуша, снегът ме разбира.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

  533 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??