Feb 5, 2022, 8:08 PM

Цъфнал сняг 

  Poetry
307 1 8

Цъфнал снегът и сияе.

Бялото – тихо и кротко.

Зима с лъчи си играе.

С лека блажена походка

 

чувство пътека си прави.

Синьо небето извира.

Думи щастливи раздавам.

Слуша, снегът ме разбира.

© Милена Френкева All rights reserved.

  549 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??