13.12.2013 г., 22:22 ч.

* * * 

  Поезия
441 0 0

цял ден се теших с мисълта, че всъщност те има...

и че след поредната грешка на вселената

ще се кръстосат пътищата изначално разнопосочни...

цял ден мислих и накрая реших, че си струва

да се изгубиш безвъзвратно, да се изгубиш тотално

и да се луташ безпределно... за да дочакаш мига,

във който просто ще се намериш в обятията 

на дълго чаканото... щастие

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??