1.10.2019 г., 15:10 ч.

Многоточие 

  Поезия » Свободен стих
350 3 1

Край! Ти постави точката.

Не! Многоточието...

Всичко свърши!

Точка, до точка, до точка...

Дълго и мъчително многоточие.

Незавършено изречение.

Безнадеждно безглаголно.

Сложно съставно.

Подчинено само на теб!

Точка, до точка, до точка...

Три камъка в бързея на река...

Иска ни се да преминем по тях,

а те са опасно разделечени.

Хлъзгави, клатещи се и малки.

Едно многоточие...

Нашето.

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??