8.05.2016 г., 11:58 ч.

Да, аборт 

  Поезия » Друга
340 0 6

Е, добре!
Слагай маската!
Хвърляй кувьоза!
Ръкавиците - двойни!
Тупфери!
И дренаж!

Времето се източва
с кетамина венозно
и след малко във унес
ще изпадна и в транс!

 

Разтвори ми краката!
Знаеш как е с абортите -
много кръв
и плацента, 
раздробена с метал!

 

А защо ти, бащата,
не присъстваш?
Не можеш 
да понасяш кръвта?
Да рева ти е жал?

 

О, защо ми написа тогава -
отказвам се!
Бил си беден, 
невлюбен,
случайно разбрал...


Хайде, хващай кюретата
и безмилостно почвай!
А кръвта ми попивай
със онзи парцал.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??