1.11.2006 г., 13:04 ч.

Да бях... 

  Поезия » Хумористична
1630 0 15

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

                                               

Да бях си блузата поне свалила,

със сигурност би станал разноглед! 

Очите ти в гърдите ми се впили...

Това ли са очите на поет?!

Да бях си блузата поне свалила...

и щеше малко да се концентрираш,

загледан втренчен в двете ми могили,

в желание  да потреперваш, да не спираш!

Да  бях си блузата поне свалила...

какво от себе си ти би свалил?

И щеше да ме помниш дълго, мили ...

и да те топли спомен...
че до моите гърди си бил!

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??