3.11.2006 г., 12:09 ч.

Да бях...(2) 

  Поезия » Хумористична
1492 0 7
                   

Да бях си спомнила, че си целувал

без капка свян - по мене всяко кътче,

та угризенията ми за това, че сме лудували

едва ли щяха много да ме мъчат!

Да бях си имала любовници без чет и

да се рисуват върху моето тяло...

а не да си флиртувам тук с поетите,

от чиито думи съм полузаспала...

Да бях предугадила звяра - този,

в леговището скрито спотаил се...

Непоетично бих те любила, без поза!

Но не сега. Пияна съм. Върви си!

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??