24.11.2006 г., 9:41 ч.

Да бях... (6) 

  Поезия » Хумористична
1509 0 11

                         

Да бях си хванала художник
за гадже - а ла Яхнаджиев!
По организъм вкъщи щях да се разхождам,
а той с бои по мене да се вие.
Да бях си хванала и музикант,
но не какъв да е - а Лечев да речем!
Цигулката да съм в ръце му (ех, талант!),
а той над мен да вее див перчем.
Да бях си хванала и фотограф,
ала с така... по-дълъг обектив!
От фото сесии все щеше да е "прав",
макар и "фокусът" му да е малко крив.
Да бях си хванала поет - интелигент,
а аз какво? - Тенекеджия!
Е, простичък е, ама виж какъв левент!
И, между другото... дори не се и бием ;)

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??