2.06.2007 г., 21:00 ч.

Да бъдем българи 

  Поезия
499 0 3

Да бъдем българи


Ний българи ли сме,

обрекли себе си на вечност

неподправена?

Или очакваме да дойде Бог

със къшея  надежност

да ни оправи?

Сирената - не е ли писъкът

на времето,

което сме възседнали
безбожно?

Да бъдем българи

не само днес, а винаги!

Нима е
невъзможно?!

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??