Да бъдем българи
Ний българи ли сме,
обрекли себе си на вечност
неподправена?
Или очакваме да дойде Бог
със къшея надежност
да ни оправи?
Сирената - не е ли писъкът
на времето,
което сме възседнали
безбожно?
Да бъдем българи
не само днес, а винаги!
Нима е
невъзможно?!
© Теди Савчева Все права защищены