Jun 2, 2007, 9:00 PM

Да бъдем българи 

  Poetry
503 0 3

Да бъдем българи


Ний българи ли сме,

обрекли себе си на вечност

неподправена?

Или очакваме да дойде Бог

със къшея  надежност

да ни оправи?

Сирената - не е ли писъкът

на времето,

което сме възседнали
безбожно?

Да бъдем българи

не само днес, а винаги!

Нима е
невъзможно?!

© Теди Савчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??