Реши!...
Изчезна от света на моите мечти
Във кръв от рани ти сърцето мое потопи
Сломен се чувствам аз...
Но Не...
Не ще оставя туй страдание при мене да се спре
Завесата се спусна
Но портал към твоето сърце...
все още има...
или Не?
Но времето, тоз вечен съдник наш
накрая ще реши...
Да бъдеш с мене Ти...
Или пък Не!
... Да бъдеш...
© Мариан Горанов Всички права запазени