17.03.2022 г., 14:45 ч.  

Да бъдеш Човек 

  Поезия » Друга
154 0 0

Всеки ден е нов, различен,
щом щастие в него намираш ти.
Щом в очите блестят ти искри,
то знай, че от Бог си обичан.

 

Щом откриваш смисъл в най-малкото нещо в света.
И се радваш сърцато на полета волен.
На птичка в небето. Не сещаш умора,
но знаеш ясно що е сълза. 

 

Тогава щом всичко познаваш.
Не плаши те ни дъжд, ни пек.
То тогава знай и вярвай, ти си Човек!
ЦГ. 

© Цветелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??