Mar 17, 2022, 2:45 PM  

Да бъдеш Човек 

  Poetry » Other
150 0 0

Всеки ден е нов, различен,
щом щастие в него намираш ти.
Щом в очите блестят ти искри,
то знай, че от Бог си обичан.

 

Щом откриваш смисъл в най-малкото нещо в света.
И се радваш сърцато на полета волен.
На птичка в небето. Не сещаш умора,
но знаеш ясно що е сълза. 

 

Тогава щом всичко познаваш.
Не плаши те ни дъжд, ни пек.
То тогава знай и вярвай, ти си Човек!
ЦГ. 

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??