3.07.2024 г., 1:18 ч.

Да чувствам теб - това е славен дар... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
112 3 2

Да чувствам теб - това е славен дар.

О, любовта е смисъл и пламти!

На времето житейският товар

в обратното не ще ме убеди.

 

О, любовта е смисъл и пламти -

понякога е лудост, може би.

В пророчествата топло грееш ти,

ще секнат утре лошите съдби.

 

Понякога е лудост, може би,

надеждата и нейният пожар.

В най- трудното животът се крепи

на истинският твой духовен чар.

 

Мечтата ми очи не ще склопи.

Да чувствам теб - това е славен дар.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Стойчо! Бъди вдъхновен!
  • Любовта е благодатен дъжд
    и бленува среща със земята!
    Небето е плодоотдаден мъж.
    И ние събираме жътва богата!
    Поздравления за написаното от теб,Асенчо!
    Вдъхновява!🙏
Предложения
: ??:??