15.12.2013 г., 22:24 ч.

Да или Не? 

  Поезия » Любовна
915 0 4

Обичам те толкова много,
че чак отвътре ме боли
и аз без теб и миг не мога,
знам без мен си така и ти.

 

Обичам те толкова силно,
че дъх не мога да си поема
без да ти кажа нещо мило
и целувка от теб да взема.

 

Обичам те толкова безкрайно,
че няма секунда, миг, в които
аз за теб да не мечтая тайно
и да желая да има НАС открито.

 

Обичам те до края, дори отвъд
и питайки те падам на колене:
Искаш ли да вървим по общ път?
Кажи, любов, кажи ми ДА или НЕ?

 

П.П.
Ако кажеш НЕ - ме изхвърли
нарежи, изгори или изпепели.
Но моля те първо помисли,
това в ръцете ти е сърцето ми...
                                                           ... и то завинаги ти принадлежи!

© Станчо Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??