7.06.2017 г., 21:43 ч.

Да изгубиш себе си 

  Поезия » Философска
392 0 1

Да не знаеш кой си

и накъде отиваш.

Луташ се по-пътеката, на живота

и се чудиш какво да правиш.

 

Празната душа, болката

в сърцето те съсипва.

Не знаеш как да постъпиш,

за да преоткриеш себе си.

 

Задаваш си въпроса ,,Какво да сторя?''

и ,,Как да постъпя?''.

Чувстваш се като

едно празно тяло.

 

Все по-често си задаваш въпроса

,,Кой съм Аз'' и ,,Какво съм".

Но отговора така и

не го намираш.

 

Изгубваш себе си и

усещаш, че падаш в бездна.

Объркан си и не знаеш,

какво искаш да правиш с живота си.

 

Ставаш роб на чувствата си

и усещаш все едно те погълват.

Питаш се ,,Какъв е смисъла на животът ми",

но отговор не намираш!

 

 

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • често човек изпада в такова състояние...нормално е, живота понякога ни подлага на изпитания и ние се губим из тях...поздрав!!!
Предложения
: ??:??