5.04.2009 г., 14:20 ч.

Да кажа сбогом... 

  Поезия
823 0 2

Да кажа "Сбогом!" - е трудно.

Да кажа "Обичам те!" - пак.

Раздялата ни - непростима лудост.

Как да се сбогувам, как?

Как сълзите си да спра?

Как да овладея думите?

Иска ми се да крещя:

"Обичам те! Върни се! Моля те!"

Да изляза ли навън на двора?

Дали да дойда аз при теб?

Да те целуна ли за сбогом?

Да ти пожелая ли късмет?

Или пък да те помоля:

"Върни се! Остани с мен!".

Да ти призная ли - "Без теб не мога

да живея даже ден."

Да ти кажа сбогом

или остани ти тук.

Истината е - без теб не мога,

не искам да обичам друг.

Ще замълча! Нека очите

ти кажат всичко това.

Ти ще решиш дали да го видиш

или ще ме оставиш... отново... сама...

 

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??