23.02.2005 г., 1:57 ч.

Да ме изгарят твоите очи... 

  Поезия
1493 0 3
Що, за ангел си,
когато Дяволски изгаряш в мен
Знам, че иска те душата
силно, лудо, нощ и ден!

Как да спра да те обичам
или малко да се укротя? 
Как, когато тебе виждам 
в изгрева и залеза?...

И дали ще те забравя
някога, въобще, дали?
Пламъкът ще ме изгаря,
а сърцето ще гори...

Аз без тебе съм загубен
като мъничко дете,
все така по детски влюбен,
отдал своето сърце...

Искам да те имам вечно,
да разпилявам твоите коси,
да те галя и целувам нежно,
да ме изгарят твоите очи!

23.02.05 1:40 (сутринта) за Ели

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • вълшебно!Прекрасно!Неверпятно!Браво Марто
  • Не мога да намеря думи, с които да опиша колко е невероятно! Наистина поздрав!!! Тази Ели е Късматлиика!!!
  • Много е хубаво, една нежна изповед на лудо влюбен... поздрав!
Предложения
: ??:??