27.02.2010 г., 20:50 ч.

Да ме закриля слънчева звезда 

  Поезия
558 0 0

не искам да обичам а сърцето
да се разлива като плачеща вълна
в която всяка моя мисъл и надежда
да се превръща във безкрайна самота

не искам да мечтая а душата
да се стопява във простор от тишина
във който всяка моя болка и утеха
да бъдe птица със пречупени крила

аз искам да живея и с дъха си
да стъпвам нежно в морската вода
а някъде над мене във небето
да ме закриля слънчева звезда

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??