5.02.2024 г., 6:30 ч.

Да ми дойдеш в събота 

  Поезия » Любовна
232 0 3

Девойко,мари хубава,

хубава още гиздава,

защо не ми дойдеш на гости,

на гости у спокойна събота,

у спокойна събота мене да видиш,

мене да видиш и да ме прегърнеш?

Че няма с кого да си продумам,

да си продумам и  хортувам.

Че теб те няма и много си далече,

а страст във мене всякак си бушува

и по тебе огън имам,

а той години в мен лудува.

За това девойко,мари хубава,

ела при мене тази събота,

душите ни да се нарадват

и телата ни да се намилват,

защото самотата ми голяма,

като дим лютив от мен ще бяга

щом ти девойко,дойдеш,

мене да прегърнеш.

 

 

© Иво Сотиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??