17.12.2007 г., 20:20 ч.

Да може да си всичко 

  Поезия » Любовна
574 0 6

Да можеш да си песен,

аз ще те изпея.

Да може да си хладна есен,

аз в дъжд ще се разлея.

 

Да можеш да си филм любовен,

ще те гледам непрестанно.

Да можеш да си биле отровно,

ще умирам постоянно.

 

Да си слънце на небето,

аз в луна ще се превърна.

Да те достигна с ръцете,

с любов да те обгърна.

 

Да може да си сянка,

след тебе ще вървя.

Ще те омая в сладка дрямка

и аз тогава ще заспя.

 

Да може да си вятър,

в косите да проникнеш.

Да може да си лято,

аз прииждащо от Юга ято...

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??