22.09.2008 г., 9:46 ч.

Да можех да полетя 

  Поезия » Друга
972 0 2

Само да можех да полетя,

себе си да променя,

в мир с духа си пак да бъда,

от затвора душевен да се скрия,

себе си да преоткрия,

да чувствам свободата,

да нямам страх от земята

през вечни страни да се рея,

безгрижна песен пак да пея,

със спокойствие сърцето си завинаги да покрия

и истинското мое аз да ти разкрия!

© Ива Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??