11.06.2008 г., 19:41 ч.

Да не те познавам 

  Поезия
482 0 1

 

 

Искам да бъда твоята тревога,

искам да бъда твоята безсънна нощ!

Да бъда твоя блян!

Искам да не можеш да ме уловиш!

Без мен да не можеш да заспиш.

Без мен да си друг.

И аз да не те познавам!

© Илиана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??