Jun 11, 2008, 7:41 PM

Да не те познавам 

  Poetry
472 0 1

 

 

Искам да бъда твоята тревога,

искам да бъда твоята безсънна нощ!

Да бъда твоя блян!

Искам да не можеш да ме уловиш!

Без мен да не можеш да заспиш.

Без мен да си друг.

И аз да не те познавам!

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??