11 июн. 2008 г., 19:41

Да не те познавам 

  Поэзия
483 0 1

 

 

Искам да бъда твоята тревога,

искам да бъда твоята безсънна нощ!

Да бъда твоя блян!

Искам да не можеш да ме уловиш!

Без мен да не можеш да заспиш.

Без мен да си друг.

И аз да не те познавам!

© Илиана Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??