17.10.2008 г., 1:35 ч.

да не знаеш 

  Поезия » Друга
578 0 9
да пиша 
за теб
а ти да не знаеш

а думите
ми
да
танцуват
в
съня ти

фламенко

и да
целуват
очи

да не знаеш

думите
дето
душата
ми
късат

за теб

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??