Oct 17, 2008, 1:35 AM

да не знаеш 

  Poetry » Other
580 0 9
да пиша 
за теб
а ти да не знаеш

а думите
ми
да
танцуват
в
съня ти

фламенко

и да
целуват
очи

да не знаеш

думите
дето
душата
ми
късат

за теб

© Зорница Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??