22.11.2007 г., 10:53 ч.

Да обичаш.. 

  Поезия » Любовна
959 0 19

Не угасвах в очите ти, бях жива жарава.

Ръцете ти нежно се вкопчваха в мен.

А нощта ни приканваше тихо в забрава,

изгряла по устните с дъха си солен.

 

 

Ти ме докосваше... Докосваше бавно.

Събуждаше в мене всяка тайна мечта.

Фалшива любов, това ли ми трябваше -

пореден сценарий и хапче тъга?!..

 

Не угасвах в очите ти, бях жива жарава,

а сега съм прозрачно парче самота.

Да обичаш, казват, означава да даваш,

без да знаеш какво ще ти струва това.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??