27.09.2016 г., 16:35 ч.

Да обичаш безмерно, безкрайно... 

  Поезия » Любовна
875 1 3

 

Да обичаш безмерно, безкрайно...

Искам да плувам из твоите безкрайни морета

с вятъра и огъня в ръцете ти върху лицето ми...,

вървейки по брега на нашите тайни и истини...

искам веднъж да не се налага да мисля за нищо,

за това което в миналото е било или в бъдещето ще е...

 

Открих, че тук и сега в живота ми ти си присъствието,

което ми споделя своя въздух, за да мога да дишам и да

живея в нуждата да предам на някого тялото и душата си...

цялата си интимност, чувствата, мечтите, надеждите си...

Така че, признавам не познавам нещо по - красиво...

от това да плувам в теб и ти в мен, любов моя и без край...

© Ади Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах
  • ... не познавам нещо по - красиво...
    от това да плувам в теб и ти в мен...Прекрасно е.
  • "Открих, че тук и сега в живота ми ти си присъствието,
    което ми споделя своя въздух, за да мога да дишам и да
    живея в нуждата да предам на някого тялото и душата си.."

    Толкова красиво!
Предложения
: ??:??