8.01.2009 г., 19:29 ч.  

Да откраднеш залез 

  Поезия » Философска
1064 0 11

Разбрах какво е да обичаш вятър -
със северния да си във любовен бой
Парче небе да криеш във главата 
и да не намираш в себе си покой.
А после стана тъмно, 

а после оглушах.

От слушане на вятър

добро 

така и

не видях.



© Преследваща северния вятър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??