Jan 8, 2009, 7:29 PM  

Да откраднеш залез 

  Poetry » Phylosophy
1066 0 11

Разбрах какво е да обичаш вятър -
със северния да си във любовен бой
Парче небе да криеш във главата 
и да не намираш в себе си покой.
А после стана тъмно, 

а после оглушах.

От слушане на вятър

добро 

така и

не видях.



© Преследваща северния вятър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??