15.12.2011 г., 22:25 ч.

Да отворим двери 

  Поезия » Философска
750 0 1

Как очаквали са вековете

да изгрее Твоята звезда!

Светлина пронизва бъднините -

да намерим ясла в своята душа.

 

Да отворим двери във нощта за Тебе,

Който светлина си, дето мракът не обзе.

Да възкликнем и прославим с радост

Твойто чудно рождество, Христе!

© Гизи Пиринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??