Dec 15, 2011, 10:25 PM

Да отворим двери 

  Poetry » Phylosophy
749 0 1

Как очаквали са вековете

да изгрее Твоята звезда!

Светлина пронизва бъднините -

да намерим ясла в своята душа.

 

Да отворим двери във нощта за Тебе,

Който светлина си, дето мракът не обзе.

Да възкликнем и прославим с радост

Твойто чудно рождество, Христе!

© Гизи Пиринска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??