2.10.2007 г., 21:34 ч.

"...да полетиш?" 

  Поезия
629 0 2

Изплашена съм,
докато вървя през времето.
А стъпките ми сигурно се заличават,
не ще да можеш да ме проследиш.
Следите бавно под нозете ми
отново в пепел се стопяват.
А ти със поглед ме попита:
"Не можеш ли в безкрая син да се стопиш"?

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??