5.06.2007 г., 0:18 ч.

Да помълчим 

  Поезия
752 0 6
Помълчи.
Да се загубим.
За миг.
Един във друг.
Поспри.
Не се събуждай.
Поспи.
До мене, тук.


Давам ти всички свои мисли.
Моля за миг тишина.
Подарявам ти целия смисъл,
скрит в моята душа.

Вземи ми всичките думи,
пази ги, не ги изричай.
Посвири на моите струни,
целуни ме и ме обичай.

Поседни до мен. Помълчи.
Нека за миг се загубим.
Давам ти всичко. Вземи!
Само... не ме събуждай!

© Стаси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??