3.03.2010 г., 11:55 ч.

Да постъпя ли така? 

  Поезия
526 0 1

Повече няма зад кулиси

аз да седя, 

на сцената светла

искам,

с ведро лице, аплодисментите

на публиката опиянена

аз да приветствам.

Омръзна ми други

успехи

чрез мене да жънат,

- а аз във сламата 

прашна, 

посърнала,

- какво ли очаквам?

Заслужавам

техния порив

на възторг,

техните ведри усмивки,

и най-после и аз

да се почувствам

"човек"

на днешното време !

© Анка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Точно така, не си я давай току-така сцената. Излез на нея, пък нека някой друг дърпа конците зад кулисите...
Предложения
: ??:??