17.08.2007 г., 11:10 ч.

Да повярваш в лювовта 

  Поезия
582 0 3
Да повярваш в любовта


Искам да повярвам, но не мога,
три години бродих през нощта.
Зимата да размразя не мога,
изгубих в мрака радостта.

Иска ми се аз да вярвам,
магията да върна в крепостта,
в щастие отново да повярвам,
отново да изпитам сладостта.

Искам да повярвам, но не мога
забраната в мен крещи.
Може би ме ти обичаш,
но как да вярвам след лъжи.

Съдба е може би, не зная,
срещу й трудно се върви.
Как истината да позная,
научи ме, Боже ти.






.







© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??